Eesti Kaubanduskoda Lätis juhib Aivar Tihane

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Tihane.
Aivar Tihane. Foto: AFP / Scanpix

Eesti kaubanduskoda Lätis juhib alates 15. augustist E.Energy juht Aivar Tihane.


Seitsmeliikmelisse juhatusse kuuluvad, lisaks Aivar Tihasele, Jaanus Valgerist (Anakopia AS), Hillard Taur (Tallink Latvija AS), Piret Põldsaar (Rasa Trading Comany AS), Kai Väli (Adex Financial Solutions SIA), Heiki Koitla (Baltic FCB SIA), Veiko Juurma (Vestok LV SIA). EKL Juhatuse liikmed töötavad ühiskondlikel alustel. Juhatuse auliikmeks on Eesti Suursaadik Lätis Jaak Jõerüüt.



Meie Lätis asuva kaubanduskoja (EKL) selle aasta eesmärkideks on liikmeskonna laienemine ja liitumine Läti välisinvestorite agentuuriga.



EKL tegevuste eesmärgiks on toetada ja edendada Eesti firmade arengut Lätis, aidata kaasa uute ärisidemete tekkimisele Eesti ja Läti firmade vahel ning pakkuda avalikku tuge Eesti kogukonnale Lätis. EKL peamine koostööpartner on Eesti Suursaatkond Riias.



Eesti kaubanduskoda Lätis asutati 18. märtsil 2007. aastal Jurmalas ja on esimene Eesti ettevõtete ning investorite ühendus, mis on loodud väljaspool Eestit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles