Valdo Kalm: hea meel, et meid on märgatud

Aivar Reinap
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Kalm
Valdo Kalm Foto: Peeter Langovits

EMT juht Valdo Kalm oli teenetemärgist uudist kuuldes üllatunud ja kuigi ta peab ennast tagasihoidlikuks inimeseks, ei suutnud ta siiski oma rõõmu varjata.

President Toomas Hendrik põhjendas Valdo Kalmule Valgetähe III klassi teenetemärgi andmist IT-hariduse toetamise ja valdkonna edendamisega.

"Eks ma ole midagi antud alal muidugi teinud, kuid suurem hea meel on siiski selle üle, et meie sektorit tunnustati ja ka meie liidu juht Jüri Jõema oli teenetemärkide nimekirjas," kommenteeris Kalm. "Oleme püüdnud IT-haridust kui tuleviku ala populariseerida ja tagant lükata ning nfotehnoloogia abil ka efektiivsemat tulevikumajandust üles ehitada."

Kalm tunnustas presidenti, et ta on olnud hindamatu tugi kogu IT-sektorile ning taaskord tõstis esile ka Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liitu. "Meil on väga tubli liit ja mina lihtsalt olen aidanud selle tegevust veidi tagant lükata," jääb Kalm tagasihoidlikuks.

Suurfirma juhi sõnul on ka meedia tähelepanuga harjunule taoline positiivne tunnustamine väga vajalik. "Ma olen suhteliselt tagasihoidlik inimene, kellele pole erilisi märke rinnas ja sõrmuseid sõrmedes, kuid siiski on mul selle teenetemärgi üle väga hea meel!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles