DNB sai viienda juhatuse liikme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske DNB Eesti juhatuse liige Rein Ojavere.
Värske DNB Eesti juhatuse liige Rein Ojavere. Foto: DNB

Alates 27. jaanuarist on AS DNB Panga juhatus viieliikmeline - juhatusega ühines Rein Ojavere, kelle vastutusalaks on ettevõtete pangandus, teatas pank.

Rein Ojaverel on enam kui 16-aastane rahvusvaheline töökogemus finantssektoris ja ta on töötanud mitmetel ametikohtadel varahalduse ja investeerimispanganduse alal. Enne DNB-ga liitumist oli ta üks varahaldusettevõtte Limestone Investment Management (Northern Star) asutajatest ja analüüsijuht.

Varem töötas Ojavere Hansa Investeerimisfondide analüüsijuhi ja fondihaldurina ning oli investeerimispanga Suprema projektijuht. Tal on magistrikraad Tartu Ülikoolist ja ta omab CFA litsentsi.

«Olles töötanud erinevatel ametikohtadel finantsvaldkonnas ja tundes nii kohalikku kui ka rahvusvahelist konteksti, usun, et suudan DNB Eesti juba praegugi väga edukasse ettevõtete panganduse meeskonda tuua uusi vaateid ja lisamotivatsiooni,» ütles Ojavere.

«Rein Ojavere toob endaga kaasa laialdase kontaktide võrgustiku Eesti ärimaailmas ja tal on suured kogemused Balti riikide koostöö alal, mis on abiks ka DNB grupi neid riike hõlmavate projektide puhul. Meil on hea meel näha Reinu meie pangaga liitumas,» ütles AS DNB Panga tegevjuht Atle Knai.

DNB tegutseb peale Baltikumi ja Põhjamaade veel 19 riigis üle maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles