Tele2 muutub uuenduslikumaks

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Virkebau on Tele2s töötanud juba seitse aastat. Ettevõtte Eesti haru asub ta juhtima veebruarist.
Argo Virkebau on Tele2s töötanud juba seitse aastat. Ettevõtte Eesti haru asub ta juhtima veebruarist. Foto: Toomas Huik

Mobiilioperaatori Tele2 Eesti uueks juhiks nimetati ettevõttes viimased seitse aastat finantsjuhina töötanud Argo Virkebau.

Uue juhi leidmiseks korraldati rahvusvaheline konkurss. Millega te otsustajad ära võlusite?

Raske öelda, võib-olla nägemusega, kuidas see firma peaks järgmised kolm aastat edasi liikuma. Ma olen siin seitse aastat finantsjuhina töötanud ning mul on tõenäoliselt ka kõige paremad teadmised, mis on hästi, mis on halvasti.

Milline on teie visioon?

Ma tahaks tuua sisse rohkem sellist startupilikku juhtimist ning otsida kohalikust start-up-kogukonnast ka partnereid. Ma arvan, et see suhtumine on Tele2-le omane: meil on avatud kontor, ei ole juhtimistasemeid, on kerge «hullus», tahe kasvada ning mõelda raamist väljas.

Mida Kasahstani saadetud eelmine juht Mindaugas Ubartas oleks pidanud teisiti tegema?

Ma arvan, et ta ei teinud otseselt midagi valesti, ta lihtsalt liikus edasi järgmisele turule. Meie hinnapositsioon tugevnes kõvasti, aga see võib-olla ei jõudnud konkurentide klientide pähe. Nende seas on Tele2 kvaliteedikuvand palju madalam kui meie enda klientide hulgas. See on meile üks väljakutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles