Tele2 sai uue eestlasest juhi

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Virkebau
Argo Virkebau Foto: Erakogu

Tele2 grupp kinnitas, et veebruarist saab ametlikult Eesti üksuse uueks tegevdirektoriks senine finantsjuht Argo Virkebau.

Tele2 grupi Kesk-Euroopa ja Euraasi apiirkonnajuhi Niklas Sonkini sõnul toimus Eesti üksuse juhi leidmiseks rahvusvaheline konkurss, millel osalesid väga tugevad kandidaadid kolmest riigist.

«Argo tutvustas meile oma visiooni ja see oli väga tugev ning ühtlasi on hea kui kohalikku ettevõtet juhib eestlane,» ütles Sonkin ja lisas, et uuele juhile pandud eesmärgid pole lihtsalt täidetavad.

Argo Virkebau sõnul jätkab ta ettevõtte senist kurssi, kuid toob juhtimisse start-up ettevõtetelt võetud stiili. «Telekomiturg muutub pidevalt ja siin peab käituma sama kiirelt kui väike, aktiivne, hierarhiavaba ja natuke hull firma,» ütles Virkebau ja lisas, et tema isiklik eesmärk on edaspidi tuua esimesena Eestisse ka uusi teenuseid ja natuke turgu raputada.

«Suurendasime Eestis oluliselt oma tootevalikut ja seda rida jätkame. Samuti pöörame rohkem tähelepanu klienditeenindusele ja sellele, et praegused kliendid oleks õnnelikud,» lubas Virkebau.

«Suurte käimasolevate ettevõtmistena lõpetame tänavu Eestis kogu olemasoleva raadiovõrgu väljavahetamise ning käivitame üleriigilise 4G võrgu,» ütles Virkebau.

Ärijuhtimise magistrikraadiga Virkebau töötas viimased seitse aastat Tele2 Eesti finantsjuhina. Ta on varem töötanud ka AS Kuusakoski finantsjuhina ning teistes Eesti suurettevõtetes.

Virkebau jätkab ka Tele2 finantsjuhi kohuste täitmist uue inimese selgumiseni.

Tele2 Eesti endine juht Mindaugas Ubartas edutati novembris kontserni ühe suurima tegevusturu – Kasahstani äridirektoriks.

Tele2 Eesti pakub alati parima hinnaga kvaliteetseid mobiil- ja andmesideteenuseid nii era- kui äriklientidele. Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 518 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kokku 10 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles