Endine EASi juhatuse liige hakkab juhtima FinanceEstoniat

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krõõt Kilvet
Krõõt Kilvet Foto: Peeter Langovits/Postimees

Finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia uueks tegevjuhiks valiti Krõõt Kilvet, kes viimati töötas EASi juhatuse liikmena.

Kilvet asub uuele ametikohale alates 3. veebruarist ja võtab FinanceEstonia juhtimise üle Mae Hansenilt, kes tegutses sellel positsioonil ligi kaks aastat.

Kilveti tugevuseks on pikaajaline töökogemus finantssektoris ja hea tunnetus riiklikust süsteemist. Ta töötas 18 aastat Hansa Pangas ja Swedbankis erinevatel juhtivatel ametikohtadel korporatiivpanganduse ja tootearenduse valdkonnas.  Aastatel 2012-2013 tegutses Kilvet EASis juhatuse liikmena vastutades ettevõtluse arendamise ja koostööprogrammide eest.  Alates 2013 aastast omandab Kilvet doktorikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis.

Krõõt Kilvet on veendunud, et koostööst tekkiv sünergia mõjutab majanduse ja ettevõtluse tulemust. «Finance Estonia on koondanud enda ümber arvestatava hulga Eesti finantssektori ettevõtjaid ja mitmed alustatud tegevused on juba tänaseks andnud oma panuse Eesti finantskeskkonna arengusse, mistõttu on mul väga hea meel võimaluse üle liituda Finance Estonia meeskonnaga,» ütles ta.

FinanceEstonia on tänaseks arenenud Eesti finantssektori oluliseks hääletoruks nii Eestis kui välisturgudel.  Olles Eesti suurim klaster ja koondades ühe «katuse» alla 62 ettevõtet, koostööpartnerit on FinanceEstonial suurepärane võimalus aidata kaasa ja kujundada Eesti finantssektori arengut ning silmapaistvust välisturgudel.

FinanceEstonia juhatuse esimehel, Aare Tammemäel on hea meel, et uueks tegevjuhiks saab finantssektori tippspetsialist Krõõt Kilvet, kellel on nii era- kui ka riigisektori kogemus finantsvaldkonnas.

Eesti finantssektorit arendades ja rahvusvahelistel turgudel tutvustades seisab FinanceEstonia selle eest, et Eestisse tekiks uusi ettevõtteid, loodaks uusi töökohti ja paraneks kapitali kättesaadavus eriti väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles