Tallinna südalinnas valmivad eksklusiivsed korterid

Liisu Arumäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kentmanni tänaval kõrguvat hoonet alles ehitatakse, kuid kavand tulevasest korterist  annab aimu vaatest, mis meelitab sinna kinnisvara soetama.
Kentmanni tänaval kõrguvat hoonet alles ehitatakse, kuid kavand tulevasest korterist annab aimu vaatest, mis meelitab sinna kinnisvara soetama. Foto: Liis Treimann / kentmanni6.ee

Kes on jalutanud Tallinna südalinnas Kentmanni tänaval, on ehk märganud sinna kerkimas üht moodsatel kanajalgadel seisvat betoonkuubikut.

Kuigi maja on veel ehitusjärgus, näeb see oma sammaste ja planeeringuga siiski muljetavaldav välja ning seda peetakse praegu ka Tallinna kõige parema asukohaga ja kõige eksklusiivsemaks arendusprojektiks.

Tänavalt vaadates ei saagi õieti aru, miks peaks üks täie mõistuse juures olev inimene Kentmanni 6 asuva maja ühe ruutmeetri eest välja käima üle 5000 euro. Mööda liftišahti ehitatud ajutist kitsukest puutreppi järjest ülespoole ronides saab aga iga korrusega järjest selgemaks, mis on nii soolase hinna peamine põhjus – Tallinna parim vaade ja asukoht.

Võiks ju arvata, et nii krõbeda hinnaga jaksavad majas endale elamise soetada vaid rikkad välismaalased, kuid projekti arendaja Merko Ehitus Eesti elamuehitusdivisjoni turundusjuhi Simar Selezovi sõnul on korteritele silma peale pannud ka nii mõnedki eestlased ning selle aasta lõpus valmivas majas on poole aastaga müüdud juba 85 protsenti korteritest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles