Livikot ja Forgolat ähvardavad suured rahakaristused

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liviko tootmine.
Liviko tootmine. Foto: Liis Treimann.

Riigiprokurör nõudis täna Harju maakohtus AS-i Liviko ja tema juhi Janek Kalvi ning OÜ Forgola Group (endine Offex Group) ja selle ühe omaniku Igor Zavizioni süüdimõistmist kartellileppe sõlmimises ning neile suurte rahaliste karistuste määramist.

Riigiprokurör Piret Paukštys nõudis Kalvile (35) rahalist karistust 719 700 krooni, Zavizionile (39) 21 750 krooni ning Forgola juhatuse liikmele Aleksandr Skoblovile (55) konkurentsi kahjustava kokkuleppe sõlmimisele kaasaaitamise eest rahalist karistust 57 500 krooni, kirjutas ERR Uudised.

Riigiprokurör nõudis Livikole juriidilise isikuna rahalist karistust 1,5 miljonit krooni ning Forgolale rahalist karistust 750 000 krooni.

Süüdistatavate advokaadid Aadu Luberg, Erki Kergandberg, Rene Frolov, Arri Tooming ja Raivo Laos taotlesid oma kaitsealuste õigeksmõistmist kuriteokoosseisu puudumise tõttu nende tegevuses.

Kohtunik Sten Lind langetab otsuse 31. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles