Bob Greenberg juhib Cannes Lionsi Titaaniumi ja Integreeritud auhindade žüriid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cannes Lions reklaamifestivali logo
Cannes Lions reklaamifestivali logo Foto: Canner Lions

Tänavuse Titaaniumi ja Integreeritud žürii esimehe kohale asuv Bob Greenberg vahetab välja senise esimehe Bob Scarpelli.

Bob Greenberg juhib agentuuri R/GA, kelle klientideks on sellised Fortune 500 tabelisse kuuluvad ettevõtted nagu Nike, Johnson &Johnson, L’Oreal Paris, MasterCard, Hewlett-Packard, Nokia ja Walmart.

Agentuuri kontorid asuvad New Yorgis, San Fransiscos, Londonis, Singapuris, Sao Paulos ja varsti avatakse harukontor ka Buenos Aireses.

Greenberg võtab ameti üle Scarpellilt, kes juhib agentuuri DDB Worldwide, kes ei saa žürii etteotsa tulla tervislikel põhjustel, mis ei luba tal reisida.

Greenbergi juhitud R/GA on maailmas üks mõjuvõimsamaid agentuure just integreeritud strateegiate, suurepärase loovuse ja innovatsioonilise tehnoloogia poolest.

Bob ja tema vend Richard asutasid R/Greenberg Associates agentuuri 1977. aastal mõttega luua ettevõte, mis hindab disaini, kuid paneb samas rõhku ka parimale saadavale liikuvale graafikale ja videoproduktsioonile.

Firma on tootnud visuaalseid efekte sellistele filmidele nagu Alien, Predator, Seven ja Zelig.

R/GA on osalenud kokku 400 filmi ja 4000 telereklaami tootmisel.1990ndate keskel muutis Scarpelli ettevõtte mitmetasandiliseks reklaamiagentuuriks.

R/GAd tunnustati hiljuti ajakirja Adweek poolt, mis nimetas agentuuri kümnendi digitaalagentuuriks. Lisaks on R/GAd nimetatud ka Fast Company’s Top 10s kõige innovatiivsemaks reklaami ja turunduse agentuuriks ning pärjatud teiste tunnustust väärivate auhindadega.

Scarpelli on võitnud ka hulga auhindu, mille hulka kuuluvad nii GRANDY ja ANDY auhinnad, D&AD Must Pastakas, Cyber Lion grand prix ja Titanium Lions Cannes’st.

Lisaks on ta võitnud 2007. aastal BDA elutöö auhinna ja 2006. aastal Clio elutöö auhinna.

2004. aastal oli ta Cyber Lionsi žürii esimees ja 2005. aasta Titanium Lions žürii liige.

«Meil on loomulikult väga kahju, et Bob Scarpelli ei saa sõita Cannes’i ja olla sel aastal meie hulgas, me soovime talle kõike paremat,» ütles festivali juht Philip Thomas.

Siiski on Thomase sõnul neil hea meel, et Bob Greenberg liitub programmiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles