Galerii: Eesti andis avalöögi maailma suurimale toidumessile Grüne Woche

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti on Grüne Wochel osalenud 1993. aastast ja tänavu on Eesti messi partnermaaks esimesena Balti ja Skandinaavia riikidest.

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ütles Berliinis maailma suurima toidu- ja põllumajandusmessi Grüne Woche 2014 avatseremoonial, et toidutootmine peab kogu maailmas muutuma innovatiivsemaks.

«Eesti toidutootmises on edukalt põimunud puhas ja metsik loodus ning innovatsioon - see on tee, mille suunas peab põllumajandus kogu maailmas arenema,» sõnas Seeder ligi 5000 kutsutud külalisele, teiste seas üle 70 riigi põllumajandusministrile peetud kõnes.

Avatseremoonia kultuuriprogrammis astusid üles Zetod, Estonian Voices, UMA, torupillimängijad Sandra Sillamaa ja Kätlin Jaago. Kultuuriprogrammi lavastas Teet Kask, sellele järgneva vastuvõtu menüü pani kokku ja valmistas Eesti Peakokkade Ühendus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles