Elisa Eesti ja Maarja Küla kandideerivad Unistuste Tööandjaks

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa esindus Viru keskuses.
Elisa esindus Viru keskuses. Foto: Toomas Huik / Postimees

Esmaspäeval lõpeb kandideerimine Eesti Unistuste Tööandja 2013 tiitlile. Tänaseks on end konkursile esitanud väga erinevad firmad ja asutused, teiste seas näiteks Elisa Eesti, Proekspert, Maarja Küla, Viimsi Lasteaiad, lausus konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits.

«Praegu laekub meile iga päev uusi avaldusi ja tuleb nentida, et põhjused, millega organisatsioonid end heaks ja hoolivaks tööandjaks esitavad, on vägagi erinevad,» rääkis Naarits. «On väga tore, et nii paljud ettevõtted oma töötajatest hoolimist tähtsaks peavad ja just sellest küljest end näidata soovivad.»

 Kõiki laekunud taotlusi esinduslik žürii koosseisus Klaas-Jan Reincke, Renita Käsper (CV Keskus), Maiken Sõrg (Töötukassa), Kristi Hunt (EVEA) ja Marko Siller (Vastutustundliku ettevõtluse foorum) ja Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE esindaja. Ennekõike hinnatakse tööandja poolsete lahenduste uudsust ja mõju töötaja-tööandja suhetele.

Konkursi võitja tehakse teatavaks 30.jaanuaril toimuval konverentsil «Unistuste Tööandja: 100 ideed», kus erinevatest ettevõtlusvormide seast parimateks valitud tööandjad saavad võimaluse ka lühikeseks ettekandeks. Konkursil osalemiseks saab ankeedi esitada siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles