EASi juht Taavi Laur lahkub ametist

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi juht Taavi Laur.
EASi juht Taavi Laur. Foto: Liis Treimann

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) juhatuse liige Taavi Laur on otsustanud isiklikel põhjustel ametist lahkuda ja esitanud nõukogule tagasiastumispalve.

«Ametisse asudes oli üks minu esimesi eesmärke tuua EASi juurde ettevõtluskogemusega inimesi. Täna on mul hea meel tõdeda, et EASis töötavad tublid ja kompetentsed inimesed, kes panustavad oma praktiliste kogemustega organisatsiooni heaks,» sõnas Laur lahkumisotsust selgitades.

Ta lisas, et tänavuse aasta esimese poole sihtmärk on lõpule viia mullu alustatud töö Euroopa Liidu uue 2014–2020 programmiperioodi eesmärkide kokkuleppimiseks. «Selle töö lõpule viimiseks olen valmis jätkama EASis uue juhatuse liikme määramiseni. Seejärel võtan isiklikel põhjustel aja maha,» selgitas Laur.

EASi nõukogu esimehe Cinzia Siigi sõnul arutab nõukogu juhatuse koosseisu ja uute liikmete värbamist korralisel koosolekul. EASi põhikirja kohaselt võib juhatusel olla kuni viis liiget.

Laur asus ametisse 2013. aasta juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles