Elisa ennustab 4G kasutajate kiiret kasvu

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa Eesti AS juhatuse liige Andrus Hiiepuu.
Elisa Eesti AS juhatuse liige Andrus Hiiepuu. Foto: Peeter Langovits

Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu prognoosib, et 4G kliendibaasi kasv saab olema kiirem kui aastal 2010, mil Elisa tõi turule esimesed MiNT paketid.

«4G-l on väga palju olulisi eeliseid 3G ees. Tänu Elisa poolt valitud strateegiale, panustada madalatele sagedusaladele, on Elisa 4G täna siseruumides juba parema katvusega kui 3G, ütles Elisa juhatuse liige E24-le.

Kokku plaanib Elisa Hiiepuu sõnul 4G võrgu väljaarendamisesse investeerida vähemalt 20-30 miljonit eurot.

Esimese poolaasta lõpuks on lisaks EMT-le ja Elisale katnud rohkem kui 95 protsenti Eestist oma 4G võrguga ka Tele2. Kas suurenenud konkurentsi tingimustes on oodata ka teenuse odavnemist, Hiiepuu ennustada ei soovinud.

«Hinna osas on Elisa täna turul hinnaliider nii mobiilkõne kui ka -interneti osas ning seda strateegilist eesmärki hoiab Elisa ka edaspidi. Seda, milliseks kujunevad hinnad pikemas perspektiivis, reguleerib aga turukonkurents,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles