Mullu kaotas konkurentidele enim mobiiltelefoninumbreid Tele2

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon.Foto on illustreeriv
Mobiiltelefon.Foto on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tehnilise järelevalve ameti numbriliikuvuse statistika järgi kaotas Tele2 eelmisel aastal 15 633 mobiiltelefoninumbrit, samal ajal kui Elisa sai juurde 12 817, EMT 2034, Top Connect 2034 numbrit ja Progroup kaotas 20 mobiiltelefoninumbrit.

Elisa oli edukaim ka tavatelefoninumbrite seas, kokku tulid konkurentidelt mullu üle 11 423 numbrit. Suurematest teenusepakkujatest kaotas Elion mullu 13 305 numbrit, samas kui Starman sai juurde 1375 numbrit.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles