EAS sulgeb innovatsiooniosakute toetusmeetme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi veebilehekülg.
EASi veebilehekülg. Foto: Postimees.ee

EAS teatas, et sulgeb alates 2. jaanuarist 2014 innovatsiooniosakute toetusmeetme seoses käesoleva rakendusperioodi innovatsiooniosakute valdkonna toetuste eelarve täitumisega. Innovatsiooniosakute andmist rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Innovatsiooniosaku kui ühekordse toetuse abil aidatakse väikeste ja keskmise suurusega ettevõtetel (VKE) leida oma uute toodete ja teenuste arendamiseks partner ja panna alus pikemaajalisele koostööle.

Innovatsiooniosaku abil saab väike- või keskmise suurusega ettevõtja (VKE) koostöös kõrgkooli, katselabori või intellektuaalomandi ekspertidega uurida innovaatilisi lahendusi arengutakistustele, katsetada uusi materjale, koguda teadmisi tehnoloogiate kohta, teha uuringuid intellektuaalomandi andmebaasides jms.

Alates 2009. aastast on Eesti ettevõtted saanud EASilt innovatsiooniosakuid enam kui 1300 projekti elluviimiseks, toetuste kogumaht ületab 7 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles