Euro toob kaasa muutused Tallinna parkimismajanduses

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson.

ASi Ühisteenused juhatuse liikme Alar Vasemägi kinnitusel toob euro kasutuselevõtt kaasa erinevaid muutusi pealinna parkimismajanduses.


«Euro tulek mõjutab parkimisautomaatides tasujat, mobiilparkimise eest maksjat, parkimispiletite ostjat ning samuti www.parkimine.ee kaudu elanike parkimislubade ostjat.

AS Ühisteenused tegeleb nende teemadega, hetkel on vara veel hinnata kõiki euro tulekuga kaasnevaid kulusid,» märkis Vasemägi.

Samas ei täpsustanud ta veel, millised saavad olema konkreetsed muutused tarbijate jaoks. Hetkel pole teada ka see, kas näiteks parkimisautomaadid asendatakse täiesti uutega või piisab nende ümberseadistamisest.

«Rohkem ei oska hetkel lisada, sest tegeleme asjaga ja kõik ei ole ka veel selge. Ootame ära, kuni  saame seadmete tarnijatelt selged hinnangud selle kohta, mis on tarvis ümber häälestada või ringi vahetada,» lisas Vasemägi.

Seda, kas parkimistariifid jäävad euro tulekul täpselt samale hinnatasemele, ei osanud ta öelda, kuna tariife määrab Tallinna linnavolikogu.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles