Pindalatoetusi saab esitada veel kolm päeva

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
e-PRIA.
e-PRIA. Foto: www.pria.ee

21. maini saab Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile (PRIA) esitada pindala-ja keskkonnatoetuste taotlusi.

Tänase tööpäeva lõpuks oli laekunud 9 318 taotlust, mis on veidi üle poole eeldatavast taotluste arvust.

Peaaegu iga kümnes taotlus on esitatud e-PRIA kaudu, mis on ligi kaks korda rohkem kui eelmisel aastal.

PRIA paneb kõigile klientidele südamele, et viimastel päevadel taotluse esitajad peavad arvestama maakondlikes büroodes tekkivate järjekordadega ning taotluse esitamine võib võtta oodatust rohkem aega.

Võimalusel on soovitatav eelnevalt broneerida aeg vastuvõtule PRIA kodulehel www.pria.ee/reg, helistades PRIA pindalatoetuste infotelefonil 7377 679 või maakondlike teenindusbüroode üldtelefonidel.

Järjekordade vältimiseks ja paremaks asjaajamiseks on soovitav kasutada e-PRIA portaali, kuhu pääseb PRIA kodulehelt www.pria.ee. Amet palub ka e-taotluse esitamist mitte jätta 21.mai viimastele öötundidele, sest võimalike tehniliste probleemide ja süsteemi koormatuse puhul võib see siis jääda õigeaegselt esitamata.

Pärast pindalatoetuste taotlusvooru lõppu saab taotlusi esitada hilinenult ka 22. maist kuni 15. juunini, kuid sel juhul väheneb toetus ühe protsendi võrra iga hilinetud tööpäeva kohta. 15. juunini saab muuta ka juba varem esitatud taotluse andmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles