Rimi laseb uuendusena klientidel ise tootevaliku loomisel kaasa rääkida

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Rimi Eesti Food AS tuli esimesena Eestis tegutsevatest kauplusekettidest välja uuendusliku turundusplaaniga, kus kahe avatava kaupluse sortimendi põhiosa lastakse klientidel ise kokku panna.

Veebilehed, kus kliendid saavad oma valiku teha, on avatud nii Tartu Tasku tulevase Rimi supermarketi kui ka Tabasalu Rimi supermarketi jaoks.
Tasku lehte oli mööunud nädalaks kokku külastanud juba üle 2000 inimese ja Tabasalu lehte 1000 inimest.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja sõnul on kokku välja pakutud Tasku lehel üle 1500 toote ja Tabasalu lehel on välja pakutud tooteid 600 ringis.

 «Lisaks toote valiku osas arvamuse küsimisele on meil seal ka muud küsitlused, näiteks mis kell peaks kauplus avatama ja mis kell suletama,» lisas Mägioja.

Esialgne plaan oli tema sõnul sulgeda nii Tasku Rimi kui ka Tabasalu Rimi kell 22.00, kliendiküsitluse tulemust arvesse võttes otsustati aga sulgemisaeg tund hilisemaks lükata.

«Praegune projekt on esimene omanäoline. On tore, et nii palju inimesi on juba kaasa rääkimas kaupluste sortimendis.»

Pärast Tartu Tasku Rimi ja Tabasalu Rimi avamist plaanitakse Mägioja kinnitusel teha täiendav küsitlus juba avatud kaupluste kohta, et kas neis jätkuvalt mõnest tootest puudust tuntakse.

«Kui ka see projekt kenasti käivitub ja kliendid tagasiside andmises osalevad, siis kindlasti näeme siin võimalust laiendada projekti teistele kauplustele, et ka nende klientidelt toodete lisamiseks ja sortimendi kujundamiseks arvamusi koguda,» sõnas Mägioja.

Mägioja kinnitusel soovitakse klientidega olla suhtluses võimalikult vahetud, kuulata klientide arvamusi ja nende järgi ka tegutseda. Digiturunduse vahendid, nagu näiteks eri- kodulehtede loomine või sotsiaalmeedia kasutamine, loovad siin ka head võimalused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles