Riik ja linn Rocca al Mare suurhalli aktsiaemissioonil ei osalenud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Suurhall.
Saku Suurhall. Foto: Toomas Huik

Eile öösel kukkus raskustes Rocca al Mare suurhalli aktsiaemissiooni tähtaeg, kus aktsiaid märkis ainult Marcel Vihmani OÜ Pivotal. Riik ja linn emissioonil ei osalenud.

Halli omanikud on 68,6 protsendiga OÜ Pivotal, mille juhatuse liige on Marcel Vichmann, 15,5 protsendiga riik ja 15,8 protsendiga Tallinn.

Omanike aktsiaemissiooniga sooviti aktsiakapitali suurendada 2,3 miljoni euro võrra. Aktsiate eest tasumisele kuluks 9,8 miljonit eurot, millest 2,3 miljonit on nimiväärtus ja 7,5 miljonit ülekurss.

Rocca al Mare suurhalli tegevjuht Tarmo Hõbe ütles täna E24-le, et linn ütles juba varem, et järgib riigi eeskuju, kuid riigi jaoks jäi emissioon riigieelarvearutelude pingelisse perioodi ning neil ei olnud lihtsalt aega sellega tegeleda.

Aktsiaemissiooni aga ei saa Hõbe sõnul läbikukkunuks kuulutada, kuna Pivotalil on võimalus kuni 30. detsembrini märkida ka emissioonil teiste omanike poolt märkimata jäänud aktsiad. «Samas ma ei tea, et Pivotalil selline soov oleks,» nentis Hõbe.

Tema sõnul jätkatakse läbirääkimisi riigiga ja tõenäoliselt korraldatakse uus aktsiaemissioon.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles