Eesti Post ootab uuel aastal kasumit 2,3 miljonit eurot

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post.
Eesti Post. Foto: Sille Annuk

Täna kinnitas Eesti Posti nõukogu ettevõtte 2014. aasta eelarve, mille järgi on kontserni müügitulud 59,9 miljonit eurot, kasvades võrreldes 2013. aastaga 8 protsenti ning prognoositav puhaskasum  on 2,3 miljonit eurot.

Eesti Posti nõukogu esimees Meelis Atonen ütles pärast eelarve kinnitamist, et aasta tuleb Eesti Postile huvitav ja väljakutsete rohke.

«Eelarve koostati lähtuvalt ettevõtte strateegiast ning pikaajalistest eesmärkidest suurendada ettevõtte turuosa ning kasumlikkust. Samal ajal tuleb arvestada tiheda konkurentsiga kõigis teenuste valdkondades ning kasvava palgasurvega ja kvalifitseeritud tööjõu puudusega,» kommenteeris Eesti Posti nõukogu esimees Meelis Atonen.

Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas selgitas, et järgmise aasta märksõnadeks on logistikavaldkonna müügitulude jätkuv suurenemine Baltikumis, sealhulgas  kuller- ja pakiautomaadi teenuste kasv ning uute teenuste turuletoomine.

Järgmisel aastal jätkab Eesti Post enda positsiooni tugevdamist Baltikumis, alustades infovaldkonna teenuste pakkumist lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus, seisab postifirma pressiteates.

2014. aastal plaanib Eesti Post investeerida 4,7 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles