Mere: liigume ühise elektriarve suunas

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Elektrilevi juhatuse esimees Tarmo Mere.
OÜ Elektrilevi juhatuse esimees Tarmo Mere. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

OÜ Elektrilevi juhatuse esimees Tarmo Mere kinnitas elektritarbimist puudutaval seminaril, et praegu on põhimõtteliselt kõigi osapoolte vahel kokku lepitud, et liigutakse ühise elektriarve suunas.

Hetkel saab klient kaks eraldi arvet - ühe võrguteenuse ja teise elektri eest. «Ettepanek on ministeeriumi initsiatiivil olnud osapoolte vahel läbirääkimises ning saan öelda, et meie oleme omalt poolt selleks valmis kohe, kui seadusemuudatused lubavad seda pakkuda,» kinnitas Mere

Mere vastas ka kriitikale selle osas, et Elektrilevi poolt saadetaval võrguarvel on Eesti Energia logo ning seetõttu ei erista tarbijad tihtipeale kahte arvet ja arvavad, et teine on neile eksitusena saadetud.

Tema sõnul on juba paar kuud olnud tegemises vastav muudatus ja üsna kohe peaksid Elektrilevi kliendid hakkama saama võrguteenuse arvet, kus on ka Elektrilevi logo peal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles