AS Tallinna Vesi asutab tütarfirma

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

AS Tallinna Vesi nõukogu kiitis heaks juhatuse ettepaneku asutada 100-protsendiliselt AS Tallinna Vesi omanduses olev tütarettevõte.


Tütarfirma luuakse sel eesmärgil, et  realiseerida võimalusi põhitegevusega mitteseotud tegevuste laiendamiseks üle kogu Eesti, teatas AS Tallinna Vesi.

Tütarettevõtte juhatus moodustatakse asutamisel praegustest AS Tallinna Vesi töötajatest. Muud tütarettevõtte asutamisega seotud tehnilised küsimused lahendatakse juunikuu lõpuks.

Samas kohtus Pärnu linnapea Toomas Kivimägi täna AS Tallinna Vesi juhatuse esimehe Ian Plenderleith’iga. Kohtumise peateemaks oli tutvumine ettevõtte tegevusega, samuti olid kõne all ka erakapitali kaasamise võimalused ning selle positiivsed küljed AS Tallinna Vesi ning Euroopa praktika näitel.

Kõneluste käigus avaldas AS Tallinna Vesi juhatuse esimees Ian Plenderleith muuhulgas arvamust AS Pärnu Vesi varade müügi võimaluse osas, et praegusel ajahetkel ei oleks see Euroopa Liidu abirahade kaasamise valguses tõenäoliselt parim lahendus kohaliku omavalitsuse huve silmas pidades.

Sama on korduvalt varem väljendanud ka linnapea Toomas Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles