«Nähtamatu tüdruksõbra» loonud idufirma pakub raha eest võltsarmastust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõte on tulnud välja lahendusega neile, kellel kindlat partnerit pole.
Ettevõte on tulnud välja lahendusega neile, kellel kindlat partnerit pole. Foto: SCANPIX

Invisible Girlfriend on uus ettevõtte, mis loodi hiljuti Startup Weekendi nimelise ürituse raames Ameerika Ühendriikides St. Louise linnas. Ettevõte on tulnud välja lahendusega neile, kellel kindlat partnerit pole, pakkudes oma klientidele muuhulgas näiteks tekstisõnumite saatmise teenust ja Facebook’is suhtestaatuse muutmist, kirjutab Business Insider.

«Meie kliendid võivad tulla erinevatest olukordadest. Võib-olla on nad samasoolises suhtes, mida peidavad seda halvakspanevate sugulaste eest, tahavad vältida kaastöötaja ebameeldivaid lähenemiskatseid või soovivad keskenduda romantika asemel lihtsalt oma tööle,» arutles projekti autor Matt Homann selle üle, kes nende teenust kasutada võiksid.

Hetkel algusjärgus olev ettevõte pakub kolme teenusevõimalust. Pakett Lihtsalt Rääkimine (Just Talking) pakub tekstisõnumeid, automaatkõnesid ja kingitusi 9.99 dollari eest. Paketis Muutub Tõsisemaks (Getting Serious) sisaldub kõik eelnev ning lisaks veel Facebook’i suhtestaatuse muutmine, pärisisikult tulevad kõnepostiteated ja kingitused 29.99 dollari eest. Ning lõpuks pakub pakett Peaaegu Kihlunud (Almost Engaged) vastavalt soovidele tüdruksõbra seadistamist ning reaalajas telefonikõnesid 49.99 dollari eest.

«Me ei ürita luua türuksõpra, kellesse kasutaja saaks ise uskuda, see on juba tehnoloogia kõrgem tase. Anname lihtsalt võimaluse rääkida paremat lugu, isegi kui see lugu ei vasta tõele,» ütles Homann.

Invisible Girlfriend esitati Startup Weekendi võistlusele esialgselt naljana, kuid siis liitus sellega kümneliikmeline arendajatest ja äriekspertidest koosnev meeskond, kes lõi algse versiooni kõigest 54 tunniga.

Nad viisid koju võistluse esikoha koos 3000 dollarilise auhinnarahaga ning nende tulevikuplaanideks on luua ka «Nähtamatu poissõbra» versioon.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles