Danske pank koondab Eestis paarkümmend inimest

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danske Banki juhatuse esimees Aivar Rehe.
Danske Banki juhatuse esimees Aivar Rehe. Foto: Liis Treimann

Danske panga Eesti üksusest lahkub aasta lõpus ja järgmise aasta alguses töölt kokku ligikaudu paarkümmend töötajat,  hetkel töötab panga Eesti üksuses 512 töötajat.

Danske Bank teatas miljardi Taani krooni suurusest kulude vähendamisest, mis toob Taanis kaasa kuni 250 töötaja koondamise. Oktoobri lõpus töötas Danske Bankis 20 000 inimest.

«Pangandusgrupp peab olema efektiivne ja lihtsustama pidevalt oma tööprotsesse. Selle üheks tulemiks on töötajate arvu võimalik vähendamine,» kommenteeris panga kommunikatsioonijuht Tõnu Talinurm lehele.

Tööprotsesside ümbervaatamisel vähendab pank Talinurme sõnul eelkõige administratiivseid tegevusi ning seega hõlmab töötajate arvu vähendamine suuremal määral tugiüksuseid.

«Tööülesanded on ümber jaotatud lähtudes panga põhifookusest, pakkuda jätkuvalt klientidele kõrgetasemelist teenindust,» lisas Talinurm.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles