Milder: riik alavääristab kaubanduse mõttes Narvat

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Milder.
Meelis Milder. Foto: Peeter Langovits

Baltika Grupi juhatuse esimehe Meelis Milderi sõnul on Narva ja Narva lähedased alad tegelikult kaubanduse osas väga atraktiivne paik, kuid kuna riigi huvi piirkonna arendusele puudub või on väga väike, areneb ka erakaubandus aeglasemalt.

Cityconi Baltimaade äridirektor Mati Pops sõnas täna Tallinnas toimuval kinnisvara konverentsil, et tahab olla seal, kus rahval on raha.

«Teatud Eesti innades pole inimestel lihtsalt raha ning seetõttu käibki koondumine suurematesse punktidesse. Miks mitte Tartusse ja Pärnu on ju selline tore suvituspealinn, aga see, mis praegu Pärnu kesklinnas kokku on keeratud, eriti Rüütli tänaval, on ikka päris kole,» lõpetab ta.

Kui kas või Leedus ja Lätis on tulnud ette valesse kohta ehitatud suurte kaubanduskeskuste pankrotte, siis Swedbanki korporatiivpanganduse juhi Tauno Vanselja sõnul Eestis õnneks selliseid krahhe olnud pole.

«Pärnus võib-olla ei saadud üht kaubanduskeskust nii hästi käima, aga muidu on meil suhteliselt hea seis,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles