SMS laenufirma Raha24 teenis mullu 827 000 eurot kasumit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahakott. Foto on illustratiivne.
Rahakott. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Väikelaenufirma Raha24 OÜ jõudis 2012. aastal 827 000 euroga kasumisse, aasta varem sai ettevõte 172 000 eurot puhaskahjumit.

Käive langes 2,1 miljonilt 1,7 miljonile eurole, selgub ettevõtte aastaaruandest. Käive Soomes andis sellest 340 000 eurot.

2012. aasta lõpus avati uus iseteeninduskeskond ning lisati uusi suuremaid ning pikema tagasimakseperioodiga tooteid. Maksekäitumise paranemine jätkus samuti kasvavas trendis. Sellest tulenevalt alandati ka laenutoodete intressimäärasid ning plaanitakse seda teha iga-aastaselt, kuni jõutakse kommertspankade tarbimislaenude intressimäärade tasemele.

Põhirõhk 2013. aastal suunatakse jätkuvalt laenude väljastamise tingimuste ja mudelite täiustamisele, millega soovitakse vähendada laenukahjumit. Samuti on ettevõte planeerinud selle aasta eelarvesse rohkem vahendeid reklaamile ja soovib sellega kasvatada laenuportfelli mahtu 30 protsenti.

Ettevõtte jaotamata kasum oli enne eelmise aasta kasumit 3 miljonit eurot.

Töötajate keskmine arv oli 20 ja tööjõukulud 369 000 eurot. Ettevõttele kuuluvad BB Finance ja Monstershop.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles