Fits.me niipea plusspoolele ei jõua

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fits.me eestlasest asutaja Heikki Haldre.
Fits.me eestlasest asutaja Heikki Haldre. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Interneti rõivakauplustele virtuaalset proovikabiini Fits.me pakkuv Massi Miliano OÜ tegi mulluse aruande põhjal käibes suure hüppe. Käibe kasvu taga oli aga müük Suurbritannia emafirmale siin tehtava arendustöö eest, emafirma ise teenis siinsest käibest suurema kahjumi, kirjutab Äripäev.

.Ettevõtte juhi Heikki Haldre sõnul panustab firma laienemisele ja niipea plusspoolele ei jõua. Aga seda investorid praegu soovivadki.

Fits.me mullune aruanne näitas, et ettevõte oli oma käibe 2011. aasta 23 000 euro pealt 2012. aastal tõstnud pea kahele miljonile.

«Me olime pikka aega lihtsalt tehnoloogiaarendusettevõte, kuid eelmine aasta oli esimene aasta, kui me pöörasime Fits.me müügimasinaks,» kommenteeris Haldre suvel. Tegelikult ettevõte mullu käibe mõttes veel müügimasinaks ei tõusnud. 1,96 miljoni euro suurusest müügitulust 1,91 miljonit moodustas müük Suurbritannias registreeritud emafirmale Fits.me Holdings Limited. Suurbritannia firma enda müügitulemusi sealne lakooniline aruanne ei kajasta, kuid kahjumina näitas saareriigis registreeritud ettevõte 2,36 miljonit eurot.

«Suve poole keegi Äripäevast tundis huvi, aga siis ma ei kinnitanud meie käivet – lõpuks kirjutati artiklisse ikka number, mis meie Eesti aruandes sees on,» selgitab Haldre.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles