Irusse tuleb järgmisel aastal uus logistikakeskus

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irusse tuleb uus logistika keskus.
Irusse tuleb uus logistika keskus. Foto: Riigiressursside Keskus

Laopidaja Logistika Pluss OÜ avab järgmisel aastal uue logistikakeskus Irus, ehitatav keskus lisab ettevõttele ligi 24 000 ruutmeetrit kasulikku pinda

«Uue logistikakeskuse ehituse põhjusi oli tegelikult kaks: esiteks seoses partnerite arvu kasvuga väljakasvamine senistest ruumidest ning teiseks uute tehnoloogiate kasutuselevõtmise ja rakendamise soov,» kommenteerisettevõtte juhataja Toomas Orutar.

Lisaks laopindadele tulevad hoonesse spetsiifilistele nõuetele vastav tootmispind ning kontori-, koosoleku-, riietus-, tehno- ja muud vajalikud ruumid.

Ühtlasi lisanduvad kaks uut teenust - (tööstus)elektroonika ning meditsiiniseadmete  ja –vahendite ladustamine ning neile toodetele lisandväärtuse andmine.

Uus keskus võimaldabehitada lao spetsiaalselt nende teenuste jaoks vastavatel tingimustel, arvestades lubatud tolmusisaldust õhus, õhuniiskust ja temperatuuri.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles