Ubartas: kõik lubavad liiga palju ja teevad liiga vähe

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mindaugas Ubartase sõnul usub ta siiralt, et Tele2 suudab tulevikus oma turuosa tugevalt kasvatada ja kunagi ka liidriks tõusta.
Mindaugas Ubartase sõnul usub ta siiralt, et Tele2 suudab tulevikus oma turuosa tugevalt kasvatada ja kunagi ka liidriks tõusta. Foto: Peeter Langovits

Äsja Kasahstani üksuse äridirektoriks suunatud senine Tele2 Eesti leedulasest juht Mindaugas Ubartas (35) tunnistab, et mõned eesmärgid jäid tal Eestis täitmata.

Kaks ja pool aastat tagasi teatasite Tele2 juhtima hakates, et teil on kolm eesmärki: tõusta kõrgemale kolmandalt turupositsioonilt, muuta juhtimist avatumaks ja organisatsiooni tööd kiiremaks. Kuidas oma tööd hindate?

Kõiki neid eesmärke ei ole me suutnud täita. Usun, et Tele2 peaks Eesti turul kasvama palju suuremaks. Kui vaadata, mis meil õnnestus – turg ei olnud selle kahe ja poole aasta jooksul kindlasti igav ning mängisime selles suurt rolli.

Mul on hea meel, et alustasime 4G-ga ja ostsime Televõrgu. Olen rahul sellega, et juhtidel on tahe tulemusi näidata ja ettevõte toimib efektiivsemalt.

Kas konkureerisite Kasahstani ärijuhi kohale või tegid ülemused ettepaneku?

Sain oma ülemuselt septembri alguses kõne, kus ta teatas, et «meil on sind sinna vaja». Võtsin mõtlemisaja ja otsustasin nõustuda. Olin Kasahstanis ka kolm aastat tagasi, kui me sinna alles läksime, seega olen veidi kohaliku olukorraga tuttav. Tegu on kindlasti suurepärase riigi ja väljakutsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles