TNS Emor teleuuringute hankele pakkumist ei teinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TNS Emor.
TNS Emor. Foto: Ekraanitõmmis

TNS Emor ei teinud pakkumust Meediaorganisatsioonide Liidu välja kuulutatud hankele teleuuringute teenuse pakkuja leidmiseks.

Kui seni on turuosalistele teenust pakkunud just TNS Emor, siis selles hankes nad pakkumust ei teinud, kuna juhataja Karin Niinase sõnul ei vastanud hanke tingimused sellist tüüpi hangete tavapärastele kriteeriumitele.

«Hankes puudusid iga telehanke olulised osad nagu: lähteülesanne, pakkumuste hindamise põhimõtted, pakkujatele esitatavad kvalifikatsiooninõuded ja nõuded pakkuja finantsseisundi kohta, lepingu projekt või lepingu olulised tingimused,» kirjeldas Niinas.

Tema sõnul on teleauditooriumi uuringute puhul nõudmised väga spetsiifilised, et saada võimalikult täpne ja adekvaatne tulemus ning nendele vastamine nõuab pakkumise tegijalt suurt kogemust, teadmisi ja investeeringut.

«Olime ja oleme endiselt valmis tegema pakkumuse, kui hankest oleks puudused kõrvaldatud,» lisas Niinas.

Meediaorganisatsioonide liidu juhatuse liikme sõnul laekus nende hankele neli pakkumust, millest kõiki ka kaalutakse.

Liit korraldas Eesti Vaatajauuringu hanke perioodiks 2015-2023.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles