G4S planeerib palgatõusu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavalve.
Rannavalve. Foto: Priit Mürk

Planeerides järgmise aasta eelarvet, näevad ettevõtjad küll palgakulu kasvu, ent uute töötajate värbamisele järgmisel aasta rõhku ei panda.

Turvafirma ASi G4S Eesti juhatuse liige Artjom Sokolov märkis samuti, et järgmise aasta palgafond tuleb kindlasti mõnevõrra suurem, kirjutas Äripäev.

Palgakulu kasvab ettevõttes peamiselt kolmel põhjusel: riikliku alampalga kasv, langustrendis olev tööpuudus, mis Sokolovi sõnul avaldab turvasektorile veelgi suuremat survet töötajate leidmiseks, ning kolmandaks soovib ettevõte maksta paremat palka staažikamatele ja kompetentsematele turvatöötajatele.

G4Sil aitab palgakasvu ellu viia kokkuleppel kliendiga saavutatav järk-järguline turvateenuste hinna tõus. Et palgafondi suurust samal tasemel hoida, plaanib ettevõte inimtööjõudu tehnoloogiliste lahenduste abil vähendada.

G4Si töötajate arv on viimastel aastatel püsinud stabiilsena ning tuleval aastal pole plaanis oluliseltt töötajaid juurde võtta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles