Elektriraudtee läks Twitterisse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongid Balti jaamas.
Rongid Balti jaamas. Foto: Liis Treimann.

Järjest enam ettevõtteid avab kontosid erinevates sotsiaalvõrgustikes ja AS Elektriraudtee avas lisaks Facebookis olevale lehele konto ka Twitteris.

Lisaks senisele blogile ja kontole Facebookis avas raudteefirma konto ka säutsujate keskkonnas Twitter.

Edaspidi on elektrirongiga reisijatel võimalik lisaks 1447 infotelefonile teada saada elektrirongide hilinemistest ning sõiduplaani muudatustest ka ettevõtte Twitteri lehel ning mobiilsel veebilehel aadressiga m.elektriraudtee.ee.

Elektriraudtee AS avalike suhete juhi Norbert Kaareste sõnul avati uued infokanalid eelkõige reisijate soovidele reageerides.
«Reisijad soovisid operatiivsemaid ning kindlasti ka soodsamaid lahendusi, kui meil täna võimalik pakkuda oli,» selgitas Kaareste uute kanalite loomise tagamaad.

Tema sõnul on ettevõtte Twitteri konto edaspidi parim võimalus kõigile reisijatele kiirelt ning soodsalt teada saada rongi hilinemistest, sh hilinemise põhjustest ning uutest sõiduaegadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles