Mekaiast sai Velvet Creative Alliance'i uus liige

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pliiatsid
Pliiatsid Foto: Caro / Scanpix

Visuaalse kommunikatsiooni agentuur Velvet Creative Alliance soetas eelmise aasta teises pooles endale osaluse Eesti veebiturunduses olulist kasvu teinud veebiarendusettevõttes Mekaia.


Viimasel Kuldmunal digitaalse meedia ja disaini valdkonnas seitse muna pälvinud Velvet Creative Alliance kasutab edaspidi oma projektide tehnilise filigraansuse saavutamiseks Mekaia meeskona laiapõhjalist kompetentsi.

«See on kindel, me oskame lennukaid mõtteid välja mõelda, hoopis raskem on neid täiuslikult rakendada. Mekaial on see teadmine ja meeskond olemas. Eestis pole paremat tiimi, keda oleks võimalik üles osta,» ütles Velveti loovjuht Janno Siimar.

«Velvetis alguse saanud kõrgtasemel disaini, strateegia ja loovideede vormistame meie töötavaks internetilahenduseks, olgu see bänner, koduleht või veebipood», kinnitas Erkki Markus Mekaiast.
«Samas majas ja samal korrusel asumine lihtsustab Velveti ja Mekaia vahelist suhtlust ja koostööd.»

Velvet Creative Alliance on asutatud 2004.aastal ja meie perre kuuluvad peale Mekaia veel konsultatsiooni-, disaini-, veebi-, foto-, animatsiooni-, turundus- ja tootmisvahendusega tegelevad ettevõtted.

Mekaia sai alguse eelmisel aastal kolme veebifirma liitumise tulemusema, kui Saurus, Frukt Kuubis ja Espresso ühinesid, moodustades 15-pealise
internetilahenduste tegijate meeskonna. Mekaiaga ühines ka Eesti vanimaid veebiagentuure ZERO Media.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles