Kuressaares tekib tänu välisfirmadele kuni 100 uut töökohta

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Soome ja ka Rootsi tööstusettevõtted laiendavad oma tootmist Saaremaal, mille tulemusel peaks tänavu Kuressaares juurde tekkima kuni sadakond uut töökohta.


Oma kümnendat tegevusaastat Saaremaal tähistanud Soome elektroonikatööstusel Incap on plaanis tänavuse aasta jooksul tehase tootmist kohapeal suurendada ja tööle võtta üle paarikümne inimese. Ettevõtte tooteartikliteks on näiteks lennujaamades tuntud turvaväravad ja erinevate lifti- ja jõuseadmete elektroonika, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Incapi Saaremaa tehase tegevdirektor Mikko Hirvinen rääkis, et firma koondab oma tootmise Saaremaale seetõttu, et siin juba on elektroonika tootmine, kvaliteetne tööjõud ja oskused ning ka asukoht on sobilik.

Rootsi ettevõte Trelleborg on Kuressaares alles valmis saanud oma tehase juurdeehituse ja kavatseb samuti tänavu oluliselt tootmisesse töökäsi juurde võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles