Tallinnasse luuakse 700 uut töökohta

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa vahendusel pakutakse üha rohkem töökohti.
Töötukassa vahendusel pakutakse üha rohkem töökohti. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Sotsiaalministeerium peab läbirääkimisi Complus Consultinguga rahvusvahelise andmetöötlus- ja klienditeeninduskeskuse loomiseks.

21. aprillil toimus sotsiaalminister Hanno Pevkuri ja Complus Consultingu juhataja Laurent Descharreaux vahel kohtumine, kus arutati 700 uue töökoha loomist.

Tallinnasse luuakse rahvusvaheline andmetöötlus- ja klienditeeninduskeskus (International Datacenter Services & Managed Services), mis hõlmab endas 160 ametikohta, millest igaüks täidetakse kuue vahetusega.

Complus Consultingu juhataja Laurent Descharreaux sõnul otsustati võtta kasutusele meetmeid töötute inimeste aitamiseks.

«Vastavalt meie ettevõtte poliitikale soovime tegutseda ühiskondliku vastutustundega. Loome 700 uut töökohta, mis on suunaga töötutele, kellele pakutakse võimalust liituda meie ettevõttega alguses praktikantidena ning siis täiskohaga töötajatena,» lisas Descharreaux.

Praktikaajal saavad praktikandid intensiivset õpet näiteks inglise keele (töökohast sõltuvalt 40 kuni 160 tundi) ja arvutioskuste (töökohast sõltuvalt 20 kuni 320 tundi) valdkonnas.

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul arutati tänasel kohtumisel ettevõtete plaane, võimalusi ja initsiatiive.
«Töötukassa on valmis kandidaatide leidmise protsessis abistama ning ühtlasi varustama vajaliku informatsiooniga,» ütles minister.

Loodav rahvusvaheline andmetöötlus- ja klienditeeninduskeskus opereerib 24 tundi ööpäevas ning pakub rahvusvahelistele klientidele ööpäevaringseid teenuseid ja tuge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles