Turundusjuhi palkamiseks küsis toetust paarkümmend ettevõtet

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EAS
EAS Foto: EAS

Toetusi jagav EAS ulatab ettevõtetele abikäe ka turundusjuhi palkamisel. Praeguseks on oma taotluse esitanud juba 20 ettevõtet.

EASi kommunikatsiooni koordinaator Merilin Pärli sõnul on esimese aprilli seisuga elluviimisel 11 projekti turundusjuhi palkamiseks.
Toetust turundusjuhi palkamiseks on küsinud kokku 20 ettevõtjat, kellest osa taotlused on veel läbivaatamisel.

Pärli kinnitusel saavad toetust eelkõige keskmise suurusega kiiresti arenevad ettevõtted.

Toetuse jagamise hindamiskriteeriumid ja nende osakaalud jagunevad Pärli sõnul järgnevalt: projekti mõju 35 protsenti koondhindest, projekti jätkusuutlikkus 20 protsenti koondhindest, taotleja võimekus püstitatud eesmärke saavutada 25 protsenti koondhindest ja projekti ettevalmistuse kvaliteet 20 protsenti koondhindest.

«Taotluse koondhinne moodustub loetletud hindamiskriteeriumite hinnete kaalutud keskmisest. Rahuldamisele kuuluvad taotlused, mis on saanud koondhindeks vähemalt kahe ja mille ühtegi hindamikriteeriumi ei ole hinnatud hindega alla 1,5,» lisas Pärli.

Toetust on seni küsinud näiteks Net Group OÜ, GSMvalve OÜ, Nordic Houses OÜ ja Helmes AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles