Kohalik spaa aitab tuhapilve tõttu «vangi» jäänud inimesi

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuhapilve lõksus reisijad Londonis Gatwicki lennujaamas.
Tuhapilve lõksus reisijad Londonis Gatwicki lennujaamas. Foto: FRANTZESCO KANGARIS/AFP

Lennuliikluse katkemine tekitas kaose pea terves Euroopas, mistõttu otsustas Meresuu spaa bussitäie inimesi Pariisi ja sama arvu eestlasi koju tagasi sõidutada.

«Praeguseks on meie pakkumise vastu väga suurt huvi tuntud ja buss, mis täna Pariisi poole teele asub on juba täis ning samuti on kõik kohad täis ka tagasi Eestisse sõites,» ütles Meresuu Spa & Hotel majutusjuht Kätlin Kuznetsova.

Hotelli buss on 27-kohaline ja asub täna kell 16.00 Tallinnast Pariisi poole teele. Sihtkohta peaks buss jõudma pooteise kuni kahe päevaga ja sõidetakse läbi Saksamaa.

Kuznetsova sõnul on senine huvi pakkumise vastu olnud väga suur, sest inimesi, kes soovivad Lääne-Euroopasse sõita, või siis sealt tagasi koju saada, on palju.

«Meie jaoks ei ole tegu raha teenimise võimalusega ja rikkaks me teisi aidates saada ei taha. Pariisi sõitvad inimesed ja sealt tagasi toodav rahvas võib maksta bensiiniraha oma südametunnistuse järgi,» ütles Kuznetsova ja lisas, et kellegi peale halvasti ei vaadata, olgu summa missugune tahes, kuna katkenud lennuliikluse pärast lõksu jäänud inimestel on tekkinud niigi erinevaid kulusid, millega ei arvestatud.

Prantsusmaa pealinna viidavatest inimestest läheb osa edasi rongiga Inglismaale või mujale Euroopasse, teadis Kuznetsova rääkida. Samuti sõidavad erinevatest Euroopa linnadest Pariisi bussi ootama paljud eestlased. «Mõned inimesed on juba Pariisis kohal, osa alles teel sinna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles