Tallink avab Riias pea pool miljardit maksnud hotelli

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki hotell Tallinnas.
Tallinki hotell Tallinnas. Foto: Toomas Huik.

Tallinki hotellikett Tallink Hotels avab homme Tallink Hotel Riga nimelise neljatärni hotelli Riias.


Tallink Grupi teatel loob ettevõte esimese väljaspool Eestit asuva Tallinki hotelliga Lätis ligi 100 uut töökohta.



Tallinki hotelle opereeriva OÜ TLG Hotell juhatuse esimehe Üllar Tali sõnul on hotelli avamine Riias küll hetke majanduskeskkonda arvestades üsnagi ambitsioonikas ettevõtmine, samas nähakse tugevat potentsiaali sünergias Tallinki Stockholm-Riia laevaliiniga kui ka turul juba üsna tuntud ja tugevas Tallinki kaubamärgis.



Tallink Hotel Riga asub Riia kesklinnas, raudteejaama vahetus läheduses, aadressil Elizabetes 24.



Hotellis on kokku 256 kaasaegset numbrituba, nendest 21 on ühekohalised toad, 227 kahekohalised toad, 5 De Lux klassi toad ning 3 sviiti.



Hotellis on ka kõrgetasemeline restoran Elements ja kohvik Balanss, konverentsikeskus 200-le inimesele, ilusalong, saun ja spordisaal.



Ürituste sujuvaks korraldamiseks on restoran ja konverentsikeskus ühendatavad. Seitsmekordse maja keldrikorrusel asub külaliste parkla kokku 28le sõidukile.



Tallinki esimest väljaspool Eestit asuvat hotelli hakkab juhtima Hannes Tall, kes on varem juhtinud ettevõtte Tallink City Hotel'i Tallinnas.



Hotelli ehitusse investeeris Tallinki suuromanik AS Infortar üle 470 miljoni krooni, ehitajaks oli Merko Ehituse Läti tütarettevõte SIA Merks.



Projekti finantseeris DNB NORD Banka. Tallink Hotels ega Tallink Grupp hotelli ehitusse ei investeerinud.



Hotelliketti Tallink Hotels kuulub veel neli hotelli Tallinnas, mille tubade arv on kokku 1020.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles