Maksuamet väljastas teise kaughasartmängu korraldusloa

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasiino.
Kasiino. Foto: Liis Treimann

Maksu- ja tolliamet väljastas õnnemängu kaughasartmänguna korraldamise loa AS-ile Pafer, kes on seni hasartmänge korraldanud laevadel.

Varem on selline luba antud AS-ile Olympic Casino Eesti. Lisaks on hetkel menetlemisel kolmas kaughasartmängu korraldusloa taotlus.

Kaughasartmängude korraldamiseks peab äriühingul olema nii hasartmängu tegevusluba kui kaughasartmängu korraldusluba. Kaughasartmängu korraldusloa saamiseks tuleb maksu- ja tolliametile esitada vastav taotlus ja tasuda taotluse menetlemise eest riigilõiv, teatas amet.

Juhul, kui hasartmängukorraldajal nõutud luba puudub, on maksu- ja tolliametil õigus takistada vastava kaughasartmängu korraldamist.

«Hasartmänguseadus võimaldab sellisel juhul piirata juurdepääsu ebaseadusliku kaughasartmängu korraldamiseks kasutatavale veebilehele ning blokeerida panuste ja võitude vahendamiseks kasutatava konto Eesti pankades,» selgitas maksuameti pressiesindaja.

Maksuhalduril on muuhulgas õigus piirata ka ebaseadusliku kaughasartmängu korraldamiseks kasutatava telefoninumbri kasutamist, samuti saate või programmi edastamist, kui nende kaudu pakutakse ebaseaduslikku kaughasartmängu.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles