Riik uuendab 250 miljoniga Paldiski ja Riisipere raudteelõike

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi sõnul on riigil kavas rekonstrueerida 250 miljoni krooniga Tallinna-Paldiski ja Keila-Riisipere raudteelõigud.


Parts tõdes tänasel valitsuse pressikonverentsil, et otsus uute rongide soetamiseks on langetatud juba varem. Nüüd on tema sõnul leitud rahaline lahendus tagamaks uutele rongidele ka vastav infrastruktuur.



Ministri kinnitusel on kavas rekonstrueerida Tallinn-Paldiski raudteelõik, samuti kehvas seisus olev Keila-Riispere lõik. Projektide eeldatavaks kogumaksumuseks on 250 miljonit krooni.



Lisaks otsustas valitsus lisada transpordi investeeringute kava põhinimekirja Tartu läänepoolse ümbersõidu ehituse (eeldatav kogumaksumus 400 miljonit krooni) ning Tallinn-Narva maantee Rõmeda-Haljala teelõigu ehituse (projekti eeldatav maksumus 100 miljonit krooni).


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles