Scandic avab Pärnu Rannahotelli täismajaga

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rannahotell.
Pärnu Rannahotell. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Talveks uksed sulgenud Pärnu Rannahotell avab hotelli direktor Kadi Saluoksa sõnul uksed täismajaga, kuid ülejäänud aprill on broneeringute suhtes Pärnule omaselt veel vaikne.

«Sügisel hotelli talvepuhkuseks (november-märts - Toim.) sulgedes võtsime plaaniks uksed uuesti avada 1. aprillist ja esimesed kliendid saabuvadki hotelli just sellel päeval,» ütles Saluoks.

Suureks avapauguks võib tema sõnul nimetada asjaolu, et kohe esimestel päevadel on kogu Scandic Rannahotell broneeritud ühele Soome grupile. «Nad on juba aastaid just aprillis meid külastanud ja nii ka sel aastal.»

Talvepuhkuse ajal viidi Saluoksa sõnul läbi ka mõned muutused hotelli restorani menüüs.
«Vastu tulles klientide soovidele, oleme muutnud oma restorani menüüd ja oleme sinna taas lisanud ka läbi aastate klientide poolt enim armastatud road,» rääkis Saluoks ja lisas, et osad road on võetud lausa Rannahotelli restorani 1937. aasta menüüst.

Kui esimesel nädalal on hotell sada protsenti broneeritud, siis üldiselt on aprill veel vaikne kuu nagu kogu Pärnu.

Suvised üritused täidavad kogu Pärnu turistidega

Siiski on Saluoksa sõnul broneeringuid tehtud aastaringselt, ka kogu selle perioodi vältel, millal hotell oli nö talvepuhkusel.
«Juulikuus on juba praegu raske leida kuupäeva, kuhu saaks veel mõne broneeringu juurde võtta.»

«Sel suvel on Pärnus toimumas näiteks Hansapäevad, mis toovad külalisi kõikidesse Pärnu majutusasutustesse ning lisaks toimub juulis juba aastaid Pärnus suvel peetud poiste jalgpalliturniir.»

Vaiksemad kuud on hotelli jaoks Saluoksa sõnul aprill-mai ning september-oktoober.
«Nendel kuudel võiks samuti Pärnus toimuda selliseid üritusi, mis tooks linna külalisi nii Eestist kui ka meie naaberriikidest ning miks mitte ka kaugemalt. Selle nimel tuleb aga veel tööd teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles