Branson: ma ei kolinud Suurbritanniast ära maksude pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Richard Branson
Sir Richard Branson Foto: AP

Suurbritannia meediaväljaanded arutlevad elavalt suurettevõtja Richard Bransoni blogipostituse üle, kus mees selgitas, miks ta lahkus seitse aastat tagasi Suurbritanniast ja asus elama maksuparadiisina tuntud Kariibi mere saarele.

Branson kirjutas, et elab Neckeri saarel selleks, et elu täiel rinnal nautida. «Ma ei lahkunud Suurbritanniast maksude pärast, vaid sellepärast, et armastan Briti Neitsisaari ja Neckeri saart, mille ma ostsin 29-aastaselt, 34 aastat tagasi. Aja jooksul oleme ehitanud siia oma kodu, koha, kus mu pere ja mina saame tõeliselt lõõgastuda,» kirjeldas Branson.

Branson rõhutas ka, et saarel elamine on hea tema ja ta naise tervisele, kuna seal saab olla aktiivne ja «surfata, mängida tennist, ujuda, harrastada pilatest ja lihtsalt mängida».

Ta lisas, et on loonud mitmeid ettevõtteid, pakkunud konkurentsi ja andnud tarbijatele valikuvõimalust. Loodud on kümneid tuhandeid töökohti ja makstud sadu miljoneid maksudeks.

«Mul on läinud hästi ja olen kogunud kokku rohkem rikkust kui elu jooksul kulutada suudan ning ma ei elaks kusagil, kus ma ei tahaks, ainult maksude pärast,» kirjutas Branson.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles