EMT sõlmis Skandinaavias 4G rändluslepingud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT logo
EMT logo Foto: Elmo Riig / Sakala

EMT sõlmis Eesti esimesed 4G LTE rändluslepingud TeliaSonera gruppi kuuluvate Rootsi, Norra ja Taani operaatoritega, nii et EMT kliendid saavad nüüd kasutada 4G teenuseid Telia ja Netcomi võrkudes, teatas ettevõte.

4G LTE teenuseid saavad välisriikides kasutada kõik EMT kliendid, kellel on Eestis 4G teenus tellitud. 4G teenuste kasutus välisriigis maksab sama hinna ja maksustatakse samamoodi kui välisriigis 2G ja 3G andmeside kasutamine. Samuti kehtib ka suuri arveid välistav päevalagi nii 4G välismaal telefonis kui arvutis kasutamise korral.

«4G/LTE rändlus on maailmas väga uus teema ja praeguseks on sõlmitud ainult väheseid lepinguid,» ütles EMT rändlusteenuste osakonna juhataja Reena Mägi. «Kindlasti on EMT esimeste operaatorite seas, kes oma klientidele seda võimalust pakub. Kuna nii Rootsis, Norras kui Taanis käib palju meie kliente, on see võimalus oluline ja olnud ka väga oodatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles