Hotelli Palace omanikud investeerivad ümberehitusse viis miljonit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palace'ist saab tugev nelja tärni hotell.
Palace'ist saab tugev nelja tärni hotell. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Hotelli Palace omanikud EfTEN Kinnisvarafond ja AS Esraven investeerivad hotelli ümberehitusse viis miljonit eurot. Ehitustööd algavad oktoobris ja täielikult uuenenud hotell peaks uksed avama järgmise aasta maikuus, teatab EfTEN.

EfTEN Capitali tegevjuhi Viljar Arakase sõnul saab pärast põhjalikke renoveerimistöid Palace´ist tugev neljatärnihotell. «Kogu hotelli sisemus saab täiesti uue ilme. Kõik hoone tehnosüsteemid lähevad väljavahetamisele ning rajatakse kõige moodsam ventilatsiooni-, jahutus- ja küttesüsteem,» rääkis Arakas.
 
Hotellis jätkab tegevust  Palace´i fuajeebaar ning avatakse uus moodsa eesti köögiga restoran. Hotelli rajaja J. Mürki kunagise korteri asukohale ehitatakse presidendisviit ning ajaloolisel kujul taastatakse hotelli sissepääs.

Ehituse peatöövõtja on Oma Ehitaja ning põhjalikult uueneva hotelli arhitektideks R Valk Arhitektuuribüroo ning sisearhitektiks Vaikla Disain.

Hotelli Palace maja on valminud 1937. aastal ning see oli Tallinna esimene hoone, mis ehitati spetsiaalselt hotelliks. Nõukogude okupatsiooni ajal hotell natsionaliseeriti ning 1959. aastal ehitati hotellile juurde Pärnu maantee poolne tiib. Hoone viimane täielik renoveerimine toimus 1989. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles