Vare: olen rahulik investeerija, mitte spekuleerija

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Vare
Raivo Vare Foto: Peeter Langovits

Riigilt mullu 28 mobiilside tugijaama alust maatükki ostnud Arengufondi nõukogu liige Raivo Vare on enda sõnul rahulik investeerija, kes paigutab raha pikaajalistesse projektidesse.

«See oli mu poja idee, läksin sellega kaasa,» ütles Vare põhjuseks, miks sai mullu valdusfirmaga Live Nature Eesti rahandusministeeriumi korraldatud oksjonilt 25 tugijaama alust maatükki ostetud.

Et üle Eesti paikenevad maatükid on koormatud 50 aastase hoonestusõigusega, on kindel sissetulek garanteeritud. «Maksime nende eest alla 7-kohalise numbriga summa. See on võrreldav finantsinvesteeringuga, mõistliku tootlusega. Meie jaoks,» jäi Vare konkreetseid summasid välja tuues tagasihoidlikuks.

Mullu korraldas rahandusministeerium oksjoni 132 tugijaamaga maatüki müügiks. 25 neist ostis EMT ise.

Eile teatas Vare, et ostis Tallinnas Pärnu maanteel asuva Pääsküla poe aluse hoone, mida Keila Tarbijate Ühistule rendib. Küsimusele, milliseid oste lähiajal veel plaanis on, ei osanud Vare konkreetset vastust anda. «Ei kommenteeri, kuid see võib vajadusel koosneda ka enam kui ainult meie vahenditest,» sõnas ta rahahulga kohta, mis ta firmal investeerimiseks olemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles