Tallinna Vesi asendas nõukogus Sepa Ojasaluga

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Ojasalu.
Ardo Ojasalu. Foto: Egert Kamenik

ASi Tallinna Vesi aktsionär Tallinna linn otsustas kutsuda ettevõtte nõukogust tagasi nõukogu liikme Elmar Sepa ja nimetada uueks nõukogu liikmeks Ardo Ojasalu.



Ardo Ojasalu on IMG Konsultant ASi juhatuse esimees, OÜ IMG Numeri nõukogu liige ja ASi Eesti Loto nõukogu esimees. Varem on Ojasalu olnud Eesti Raudtee, Elektriraudtee ja Ringhäälingu Saatekeskuse nõukogu esimees.Ta on lõpetanud Tallinna


Tehnikaülikooli arvutite ja arvutivõrkude alal.

ASi Tallinna Vesi põhikirja kohaselt on United Utilities (Tallinn) BV-l kui suuraktsionäril õigus määrata kaks nõukogu liiget ja Tallinna linnal kui teisel suuraktsionäril samuti kaks nõukogu liiget.

Alates 1. maist on ASi Tallinna Vesi nõukogu liikmeteks Robert John Gallienne, Leslie Anthony Bell (UU), Matti Hyyrynen (EBRD), Andrew James Prescott (UU), Rein Ratas (Tallinna linn), Ardo Ojasalu (Tallinna linn), Deniss
Boroditš (Tallinna Linn) Mart Mägi (sõltumatu) ja Valdur Laid (sõltumatu).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles