Novatours loodab jätkuvale koostööle Selveri kampaaniatega

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver müüb lisaks esmatarbekaupadele kampaania ajal ka reise.
Selver müüb lisaks esmatarbekaupadele kampaania ajal ka reise. Foto: Sille Annuk

Eesti juhtiv reisikorraldaja müüs Selveri laadapäevadel reisipakette ligi sajale reisihuvilisele, eelistatumad sihtkohad olid Türgi, Bulgaaria ja Kreeta.

«Reiside müügikogemus läbi jaekaubandusketi meil veel puudus. Tuginedes müügitulemustele, võime laadapäevade kampaaniat pidada loodetust edukamaks,» ütles OÜ  Novatours  tegevjuht Andree Uustal.

Hooajaliselt on tema sõnul sellised müügiaktsioonid täiesti õigustatud.

«Selveri ja Novatoursi sihtrühmad on suhteliselt hästi kattuvad ning loodetavasti jätkub senine sujuv koostöö Eesti ühe soliidsema kaubandusketiga juba lähitulevikus,» lisas Uustal.

Reisikorraldaja on ka varem teinud Selveriga koostööd 2005. aastal, kui kaubanduskett loosis oma klientide seas välja mitukümmend Novatoursi soojamaa puhkusepaketti.

«Hinnapoliitika on Novatoursil alati paindlik olnud ja erinevaid sooduskampaaniaid pakume oma klientidele regulaarselt. Praegu on meil varajase tellija soodustuse kampaania, mille kohaselt ulatub hinnavõit suvereisidele kuni 20 protsendini.»

Novatoursi põhieesmärgiks jääb Uustali sõnul tänavu olmasolevate klientide hoidmine ja lisaväärtuste pakkumine. «Fookuses on ka sihtgrupid, kellele me varem suuremat tähelepanu pole pööranud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles