Virtsu sadama kai ehitushanke vaidlustus jäeti rahuldamata

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autode kaile sõit Virtsu sadamas.
Autode kaile sõit Virtsu sadamas. Foto: Raigo Pajula

Riigihangete amet ei rahuldanud kaebust, mille tõttu lükkus juulikuu keskel edasi AS-i Saarte Liinid korraldatud Virtsu sadama kaheksanda kai rajamise riigihanke võitja valimine.

AS Saarte Liinid juhatuse esimees Ants Tammleht ütles Oma Saarele, et nende komisjon kuulutas kõnealuse riigihanke võitjaks kõige madalama hinnapakkumise teinud AS-i Eesti Ehitus.

«Meie komisjoni otsuse aga vaidlustas suuruselt teise hinnapakkumise teinud AS BMGS Eesti filiaal,» rääkis Tammleht.

Eile langetas riigihangete ameti vaidlustuskomisjon otsuse ja komisjoni juhataja Taivo Kivistik ütles, et kuna riigihange oli teostatud vastavalt kehtivale seadusandlusele, jäeti vaidlustus rahuldamata.

Virtsu sadama kai rajamise hankele laekus tähtajaks, so 7. juuliks kokku viis pakkumist, mis jäid hinnavahemikku 79-88,5 miljonit krooni. Hange hõlmab kai ehitus-, süvendus- ja torutöid ning elektrivarustust. Ehitustööd peavad valmis olema ligi pooleteist aastaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles