Selgusid suhtekorralduse auhinna konkursi finalistid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Palju sina jood?» kampaania.
«Palju sina jood?» kampaania. Foto: Priit Simson

Eesti Suhtekorraldajate Liidu (EPRA) žürii kuulutab välja suhtekorralduse auhinna konkursi finalistid, kes tutvustavad oma projekte 18.-19. märtsil toimuval turundussündmusel Password. Konkursi võitjad kuulutatakse välja Passwordi auhinnatseremoonial.

Aasta parimad suhtekorraldusprojektid selguvad neljas kategoorias: avalik, kolmas ja erasektor ning sisekommunikatsioon. Konkursi finalistide hulgast valitakse ka publiku lemmik.

Tänavune suhtekorralduse auhinna konkurss oli osavõtjate arvult suurim. Kandideeris 27 tööd, mille kõigi puhul märkis žürii kõrget professionaalsust ning väga põhjalikku ettevalmistustööd.

Konkursi finaali jõudis igast kategooriast kaks projekti:

Avaliku sektori kategooria:
* Alkoholi liigtarvitamise vastane kampaania «Palju sina jood?» (Tervise Arengu Instituut)
* Innovatsiooniaasta 2009 (LH Concept)

Erasektori kategooria:
* Solarise keskuse ja selle ankurrentnike turuletuleku kommunikatsioonikampaania 2009 (KPMS)
* Stokkeri meistrivõistlused 2009 (In Nomine)

Kolmanda sektori kategooria:
* Eesti Spa Liidu lansseerimine Moskva turul (Corpore)
* ISU Euroopa Iluuisutamise meistrivõistlused 2010 (Jugaste Liiva Seimann)

Sisekommunikatsiooni kategooria:
* CSR teemanädal «Märkame koos» (Swedbank)
* ÜhesHingamine (Eesti Rahvusringhääling)

Projekte hindas žürii, kuhu kuulusid EPRA juhatuse liikmed ja konkursi eelmise aasta võitjad. Žüriisse kuulusid: Inga Jagomäe, Aive Levandi, Krista Männa, Erkki Peetsalu, Indrek Raudjalg, Heikki Sal-Saller, Allar Tankler ja Tiina Urm. Projektide hindamisel lähtuti printsiibist, et huvide konflikti korral konkreetses kategoorias žürii liige ei hääleta.

Suhtekorralduse auhinna konkurss toimub kord aastas, seda korraldab Eesti Suhtekorraldajate Liit. Konkursi eesmärk on selgitada välja läinud aastal korraldatud parimad suhtekorralduse projektid ja kampaaniad, jagada kogemusi ning tunnustada läbiviijaid.

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub 60 suhtekorraldajat, kes töötavad nii avalikus sektoris, äriettevõtetes, mittetulundusorganisatsioonides kui ka suhtekorraldusfirmades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles