Kohalik patjade ja tekkide tootja tungib lõpuks Eesti turule

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delux OÜ toodab nii patju kui ja voodeid.
Delux OÜ toodab nii patju kui ja voodeid. Foto: Delux OÜ

OÜ Delux müügi- ja turundusjuht Ande Tulbi sõnul pole suuremat turundusstrateegiat siinsele turule sisenemiseks veel paika pandud, kuid klientideni jõudmiseks kasutatakse kindlasti erinevaid sooduskampaaniaid ja reklaame.

«Sellist turundusstrateegiat, mis nõuaks suuremaid summasid, meil paika pandud pole ja telereklaamidesse, mis on teatavasti väga kallid, me praegu ei panusta,» ütles Tulp ja lisas, et pigem panustatakse interneti ja printreklaamidesse.

Siiski kavatsetakse iga kuu paaril laupäeval välja tulla erinevate kampaaniatega, kus klient saab mingisugust teatud toodet soodushinnaga osta. «Ilmselt teeme ka kampaaniaid koostöös erinevate ajakirjadega,» lisas Tulp.

Esimene Eestis asuv esindussalong avati Tallinnas Maakri tänaval, kuid sellega Tulbi sõnul piirduda ei kavatseta.
«Viljandis asuva tehase juures avame märtsi lõpus või aprilli alguses kaheksa showroom'iga salongi, kust on samuti võimalus mööblit soetada,» sõnas Tulp.

«Pikemas perspektiivis on Eestis kavas avada veel kaupluseid. Samuti hakkatakse meie tooteid müüma suuremates mööblikettides.»

OÜ Delux keskendub Tulbi sõnul täiuslikule magamistoaelamusele ja ettevõtte põhitoodangusse kuuluvad padjad, tekid, madratsid, kattemadratsid, voodid ja voodikomplektid.
Lisaks müüb Delux käterätikuid, voodipesu ja hommikumantleid.


Perefirma OÜ Delux  annab Viljandis tööd 160 inimesele, kelle käte all valmib iga päev
10 000 patja, 4000 tekki ja kuni 500 madratsit-voodit. OÜ Delux  käive oli 2009. aastal 150 miljonit krooni.


Firma toodangust müüdi 99 protsenti mullu Soome, Rootsi, Taani, Austria, Hollandi, Šveitsi ja Saksamaa kodudesse ning hotellidesse.
Hotellisektorile on töötatud välja eritooted, mis on tulekindlad ja taluvad ka pesu kõrgel temperatuuril.
Deluxi innovaatilisemate toodete seas on n-ö «konditsioneeriga» padi ja tekk, mis kasutavad kehaniiskuse eemaletoimetamiseks patenteeritud tehnoloogiat.

Tänavu jõuab müügile sisseehitatud kõlaritega muusikapadi.

Lähitulevikus lisab Delux oma Viljandi tootmiskeskusele 3000 ruutmeetrit lao- ja logistikapinda.
Kasvutempo jätkudes kahekordistab ettevõte oma aastakäivet 2014. aasta lõpuks, ulatudes 300 miljoni kroonini.
Senise edu tunnustuseks tootmise laiendamisel ja töökohtade loomisel pälvis 20 aasta eest Soomes alustanud Delux möödunud aastal preemia Viljandi linnalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles